Offentlige sektor

Elbil til det offentlige

”Københavns Kommune går forrest som den mest miljøvenlige storby på verdensplan, og målet er at gøre kommunen helt CO2-neutral i 2025. Med elbilen som transportmiddel sætter vi ind over for kampen mod CO2-udslip og sørger for bedre luftforhold i København, så byens borgere har den mest grønne og miljøvenlige by.” Teknik og Miljø i Københavns Kommune

Kommuner fordelt over hele Danmark udskifter løbende en del af deres bilpark til elbiler. Allerede nu løser elbilerne mange af de offentlige kørselsopgaver - eksempelvis i hjemmeplejen eller teknisk forvaltning. Dette til gavn for både miljø, de ansatte og borgere.

Elbilen er et rigtigt godt alternativ til brændstof-bilen. Elbilerne bidrager ikke kun til et bedre globalt miljø via reduceret CO2-udledning. De bidrager også til et stærkt, forbedret lokalt miljø med renere luft og mindre støj.

Hos ChoosEV rådgiver vi om elbiler, løsninger til elbiler og mulighederne for at skifte til elbiler i kommunalt virke. ChoosEV tilbyder mange forskellige elbiler og opsætter intelligente ladestandere, hvor der er behov.

Vi gør det nemt og trygt både at køre elbil og at træffe beslutningen om at skifte til elbiler i din kommune.

 

ChoosEV tilbyder

Elbiler

ChoosEV tilbyder offentlig leasing af et stort udbud af fabriksproducerede elbiler. Vi samarbejder med både producenter, lokale bilforhandlere og leasingselskaber omkring udbredelsen af elbiler.

Vi sørger for, at jeres elbiler bliver serviceret af lokale forhandlere, og vi gør alt for, at anskaffelsen af elbiler bliver et trygt og nemt alternativ allerede i dag.
Kort og godt tilbyder vi følgende inden for elbiler:

 • Samarbejde med alle elbil-producenter og forhandlere på markedet
 • Leasing tilpasset jeres konkrete behov
 • Service ved jeres lokale forhandler
 • Dataopsamling til beslutningsgrundlag

Se, hvilke elbiler vi tilbyder allerede nu

Infrastruktur

For at opnå den størst mulige fleksibilitet og miljøgevinst er det nødvendigt at oplade elbilerne intelligent via tilpassede opladnings-løsninger.

ChoosEV finder den løsning, der passer til jeres behov. Skulle jeres behov ændre sig over tid, tilpasser og fornyer vi løbende de opladnings-muligheder, vi har opsat. Inden for infrastruktur tilbyder vi:

 

 • Intelligent opladning, der tilpasser opladningen efter miljøet, el-nettet og jer som brugere
 • Tilpasset løsning til de elbiler, I har nu og i fremtiden
 • Opsætning af ladestander i det offentlige og semi-offentlige rum i samarbejde med lokale interresenter

Læs mere om intelligent opladning her

Analyse

For at få det helt rigtige beslutningsgrundlag, før kommunen skifter til elbiler, vil ChoosEV tilbyde en analyse af den eksisterende vognpark med det formål at vurdere, hvor mange af de kommunale kørselsopgaver, der med fordel kan løses af elbiler og, hvornår en eventuel udskiftning skal foretages.

Via analysen giver vi et grundigt og realistisk overblik over den totale omkostning inklusiv biler, ladestandere og drift. Samtidig analyserer vi, hvilke miljøgevinster I vil få ved at indsætte elbiler. En analyse, der kommer hele vejen rundt.
Vi analyserer blandt andet følgende:

 • Rådgivning før indkøb
 • Oversigt over driftsomkostninger
 • Miljørapportering
 • Infrastruktur

Kontakt os for at få foretaget en analyse af netop din kommune

Synlighed

ChoosEV ønsker et tæt samarbejde med kommunerne for at oplyse borgerne omkring miljørigtig transport. Infrastruktur, oplysning og motivering er tre nødvendigheder, for at borgere tør skifte til miljørigtige alternativer til fossile brændstoffer. ChoosEV gør det nemt og trygt at vælge elbil - både før og efter du har erhvervet en elbil.
For at skabe synlighed omkring jeres valg af elbiler tilbyder vi følgende eksponerings-former:

 • Information
 • Events

Det gør vi blandt andet via vores forsknings-projekt testenelbil.dk.

Læs mere om projektet her

Leasing

ChoosEV tilbyder leasingaftaler til både private, virksomheder og det offentlige.

Abonnement

Med abonnementet får du adgang til landsdækkende ladestandere, service, support, swap-car, diverse applikationer og fordele.

Intelligent opladning

ChoosEV's intelligente ladestander følger med i abonnementet. Den giver dig mulighed for selv at bestemme hvornår du vil lade.