Erhverv

Elbil til din virksomhed

»Vores elbil vækker opsigt og giver stolte medarbejdere – dels fordi arbejdspladsen gør noget for miljøet – men også fordi det giver personlige og faglige erfaringer med elbiler.« Bjørn Mollstedt, Business Developer, EON

Elbiler

Kom med helt forrest blandt Danmarks mest innovative og fremtidsfokuserede virksomheder ved allerede nu at dække et praktisk kørselsbehov med elbiler.

Din virksomhed kan helt sikkert godt undvære en elbil - og det er netop derfor, at jeres bevidste valg af en miljørigtig elbil, er så stærkt et signal at sende.

En elbil gør det tydeligt, at virksomheden tager sit ansvar for miljøet alvorligt.

En elbil er et synligt visitkort over for både kunder, samarbejdspartnere og det omgivende samfund.

Uanset om din virksomhed vil køre i elbiler på grund af omtanke for miljøet eller reklameværdien i at være først med det nyeste, så er vi klar med et godt leasingtilbud.

Leasing af en elbil gør det nemt og trygt for din virksomhed at tage ansvar for vores miljø. Ligesom ved leasing af brændstof-drevne biler får I med ChoosEV-abonnementet en erstatningsbil, forsikring, reparationer m.m.  Vi har desuden også en række andre ydelser, der alle er special-tilpassede til elbilen.

En elbil giver ikke kun positiv opmærksomhed fra kunder, samarbejdspartnere og den brede offentlighed. Vi har god erfaring med, at elbiler også internt giver tilfredse og stolte medarbejdere. Dels fordi deres arbejdsplads er miljøvenlig, men også fordi det giver personlige erfaringer med elbiler, som andre gerne vil høre om.

Se, hvilke elbiler vi tilbyder allerede nu.

Opladning

Kan dine kunder oplade deres elbil hos dig? - Vis din virksomhedes grønne profil allerede ude på parkeringspladsen.

I takt med der kommer stadig flere og flere elbiler på de danske veje vil I opleve, at jeres kunder, ansatte og samarbejdspartnere har behov for at få ladet deres elbil op.

Tag os med på råd om opføring af ladestander ved din virksomhed.

Leasing

ChoosEV tilbyder leasingaftaler til både private, virksomheder og det offentlige.

Abonnement

Med abonnementet får du adgang til landsdækkende ladestandere, service, support, swap-car, diverse applikationer og fordele.

Intelligent opladning

ChoosEV's intelligente ladestander følger med i abonnementet. Den giver dig mulighed for selv at bestemme hvornår du vil lade.